19.5.2024, TJ Dynamo Nelahozeves B – TJ Sokol Nová Ves 9:2 (4:1)

Zápasy s Dynamem Nelahozeves jsou pro nás vždy zvláštní, protože se spousta hráčů osobně zná, v Nelahozevsi hraje několik našich prakticky sousedů i našich bývalých hráčů.

Start do zápasů jsme měli slibný. Hráli jsme agilně, předváděli jsme celkem pohledné kombinace, měli jsme míč pod kontrolou a odměnou nám bylo vedení 0:1, i když bylo hodně šťastné. Brankáři proklouzla do branky zblokovaná střela Yevhenie Hychky. Až ve 32. minutě domácí vyrovnali po individuální akce z kopačky Zdeňka Kratochvíla. Pár minut na to zaváhal v rozehrávce Milan Vancl a domácí se dostali do vedení. Tento moment prakticky rozhodl zápas, protože do přestávky domácí vsítili ještě další 2 branky a do šaten se šlo za stavu 4:1.

I ve druhém poločase se hrál pohledný fotbal na obou stranách, ale branky stříleli domácí. Nám se podařilo snížit zásluhou Petra Jansy, který vystřelil technickou střelu zpoza hranice velkého a brankář byl krátký. Ale znamenalo to jen kosmetickou úpravu výsledku na 9:2. Kruté.

Branky: Yevhenii Hychka, Petr Jansa

V posledních pěti zápasech jsme inkasovali 39 branek, což je polovina z celkového počtu obdržených branek v 19 dosud odehraných zápasech. Do konce sezóny nás čekají už jen 3 zápasy. Poslední domácí se Sazenou a pak dvakrát na hřištích soupeřů – v Dřínově a v Jeviněvsi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.