Příprava – jaro 2023

Blíží se nám začátek jarní části sezóny a tak se mužstvo věnuje přípravě. V neděli 12. března náš tým přijal pozvání k přípravnému přátelskému utkání od SK Slatina. V prvním poločasu jsme předvedli několik pohledných kombinací, ale bohužel se nám je nedařilo dotahovat do koncovky. Naopak domácí využívali každé naší chyby a trestali je brankami. Poločas jsme prohráli 3:1.

Ve druhém poločasu bylo ještě hůře. Inkasovali jsme ještě další dvě branky a brzy jsme prohrávali 5:1. Pak se však něco změnilo, vstřelili jsme ne moc pěkný (spíše náhodný) gól a situace na hřišti se začala otáčet. Postupně se nám podařilo vsítit hned 4 branky, vyrovnali jsme na 5:5 a tímto výsledek zápas už i skončil. Ale ukázal nám, že nic není zadarmo.

Další přátelské utkání jsme měli domluvené na sobotu 18. března proti TJ Sokol Uhy, který jsme chtěli spojit s brigádou na hřišti. Soupeř však v úterý kvůli zdravotním problémům zápas odvolal, tak jsme ve čtvrtek jen potrénovali na umělé trávě v areálu TJ Sokol Sazená a v sobotu jsme se věnovali úpravám v areálu. Vyměnili jsme sítě za brankami, zválcovali hřiště, upravili tréninkové hřiště, posekali trávu okolo laviček a prořezali stromy u dětského hřiště a u silnice za brankou u příjezdové cesty.

Jarní část fotbalové sezóny pro nás začne 25. března od 15:00 hod. na hřišti TJ Sokol Ledčice. Na domácích hřišti se náš tým poprvé představí 1. dubna proti TJ Sokol Sazená. Všichni fanoušci jsou srdečně zváni.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.